ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

«Για τις γυναίκες ζούμε όλοι..!»

By  | 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Γλυκερία συναντά την ξεχωριστή ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα και την χαρακτηριστική φωνή του τενόρου Σταύρου Σαλαμπασόπουλου. Μαζί θα μας παρουσιάσουν ένα «μπουκέτο» με τα πιο κλασικά τραγούδια για το γυναικείο φύλο και τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Κυριακή 21 Μαρτίου, στις 21:00

Πλαισιώνονται από μια 9μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.Η επιμέλεια του προγράμματος είναι του Στέλιου Φωτιάδη.Παρακολουθήστε online: στην επίσημη Facebook Σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Youtube Κανάλι: youtube.com/perattika

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds