Δήμος Κηφισιάς

Τα γεύματα των απόρων στο στόχο συκοφαντικής ανάρτησης

By  | 

Για τα γεύματα των απόρων ωφελούμενων του Δήμου Κηφισιάς που βρέθηκαν στο στόχο συκοφαντικής ανάρτησης ο Δήμος μας ανακοινώνει:

O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος υπέβαλε αυτοπροσώπως χθες (02/03/21) στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, προφορική Έγκληση για λογαριασμό του Δήμου, των στελεχών της «Κοινωνικής Μέριμνας» και φυσικά του ιδίου, για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, εναντίον του διαχειριστή δημόσιας ομάδας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Ζητήθηκε από τις Αρχές, η κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πρόκειται για το πρώην βασικό στέλεχος της «εγκληματικής οργάνωσης» όπως την χαρακτήρισε και την έκρινε η Ελληνική Δικαιοσύνη, που συστηματικά προσπαθεί να υποκινήσει διχασμό και φραστικές και υβριστικές επιθέσεις. Επιπλέον ο Δήμος μας ζήτησε από το Facebook να προβεί στις ανάλογες ενέργειες ώστε να διακοπεί η βλάβη από τη συκοφαντική, δυσφημιστική και υβριστική ανάρτηση του συγκεκριμένου ατόμου.

Το Facebook οφείλει να προστατεύσει έναν θεσμό και μεγάλο Οργανισμό, όπως ο Δήμος Κηφισιάς, καθώς και την κοινωνική ειρήνη ιδιαίτερα σε ταραγμένες και ανασφαλείς εποχές όπως η σύγχρονη.

Θα προστατεύσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το κύρος και τη φήμη του Δήμου Κηφισιάς και των υπηρεσιών του.  Ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά ευαίσθητα θέματα Δημόσιας Υγείας και εμπιστοσύνης- συνεργασίας με τους χορηγούς των Κοινωνικών Παντοπωλείων μας.

Αυτονόητα οφείλουμε επίσης να υπερασπιζόμαστε τη τιμή και την υπόληψη όλων όσων έχουμε αφοσιωθεί στην υπηρεσία του τοπικού και δημοσίου συμφέροντος.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds