ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Μάρτιος Μήνας της Γυναίκας» από την Περιφέρεια Αττικής

By  | 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου η Περιφέρεια Αττικής «υποκλίνεται» στη Γυναίκα και την τιμά μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν στο τέλος του μήνα με τη διαδικτυακή συζήτηση «Η Γυναίκα στην εξουσία». Τοποθετώντας την Γυναίκα στο επίκεντρο η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πρόγραμμα με συναυλίες και μία μουσικοθεατρική παράσταση που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζομένων στο χώρου του Πολιτισμού.Kάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διαδικτυακά τις εκδηλώσεις:

στην επίσημη Facebook Σελίδα: facebook.com/PerifereiaAttikis

στο Youtube Κανάλι: youtube.com/perattika

Δευτέρα 𝟖 Μαρτίου 2021, στις 𝟐𝟏:𝟎𝟎Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδάει τις μούσες του Ρεμπέτικου. Μαζί της η Ανατολή Μαργιόλα και η Μαριαλένα Ροζάκη. (Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου)

Κυριακή 𝟐𝟏 Μαρτίου 2021, στις 𝟐𝟏:𝟎𝟎
«Για τις γυναίκες ζούμε όλοι..!» Συναυλία με τη Γλυκερία, τη Φωτεινή Δάρρα και το Σταύρο Σαλαμπασόπουλο. (Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου)

Δευτέρα 𝟐𝟐 Μαρτίου 2021, στις 𝟐𝟏:𝟎𝟎
«Σερσέ λα φαμ»Συναυλία με τη Δήμητρα Σταθοπούλου, την Ελένη Καρακάση και την Επιστήμη Καμπούρογλου. (Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου)

Πέμπτη 𝟐𝟓 Μαρτίου 2021, στις 𝟐𝟏:𝟎𝟎
«Δικαίωμα»Μουσικό Αφιέρωμα στη σπουδαία στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου με το Μάριο Φραγκούλη και το Γιώργο Περρή. Μαζί τους η Μυρτώ Βασιλείου. (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά)

Κυριακή 𝟐𝟖 Μαρτίου 2021, στις 𝟐𝟏:𝟎𝟎Μουσικοθεατρική παράσταση από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν με τίτλο «Η δική τους επανάσταση» (Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Φρυνίχου)

Δευτέρα 𝟐𝟗 Μαρτίου 2021, στις 𝟏𝟖:𝟎𝟎Ημερίδα με θέμα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά)Με το πέρας κάθε παράστασης τα αποσπάσματα θα διαγράφονται λόγω πνευματικών δικαιωμάτων

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds