Περιφέρεια Β.Αττικης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ξεκινά η επισκευή και αντικατάσταση κατεστραμμένων αρμών γεφυρών στο πρωτεύον αστικό oδικό δίκτυο αρμοδιότητας περιφέρειας Αττικής, έργο προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ

By  | 

Γ. Πατούλης: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια με πράξεις και όχι με λόγια, καθώς αποτελεί προτεραιότητα και καθήκον μας»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής  Γ. Πατούλη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου επισκευής και αντικατάστασης κατεστραμμένων αρμών γεφυρών στο πρωτεύον αστικό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.

Ειδικότερα το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την τακτική συντήρηση, επισκευή αλλά και αντικατάσταση των αρμών διαστολής οι οποίοι υπάρχουν στα σημεία σύνδεσης των οδικών γεφυρών του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου.

Πρόκειται για εργασίες νευραλγικής σημασίας καθώς ο υλικό των αρμών διαστολής συχνότατα εμφανίζει κόπωση από το πέρασμα των χρόνων, με αποτέλεσμα να μην επιτελεί το σκοπό για τον οποίο προορίζεται που δεν είναι άλλος από την απόσβεση των συστολών και διαστολών που παρουσιάζουν τα διαφορετικά τμήματα από τα οποία αποτελείται μία οδική γέφυρα.

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας πως στο επίκεντρο των πολιτικών μας είναι η ασφάλεια του πολίτη. Σ΄ αυτό το πλαίσιο υλοποιούμε έργα που στόχο έχουν την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο αστικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά μας και τα οποία εκσυγχρονίζουν τις υποδομές μας, προς όφελος των πολιτών. Θα συνεχίσουμε προς την ίδια  κατεύθυνση και με άλλες παρεμβάσεις καθώς η ποιοτική βελτίωση της ζωής και η προστασία των πολιτών είναι προτεραιότητα».  

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds