Γειτονικοί Δήμοι

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και διπλές βάρδιες η αποκομιδή των απορριμμάτων και η απομάκρυνση σπασμένων δέντρων και κλαδιών η οποία θα συνεχιστεί όλο το Σαββατοκύριακο

By  | 

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Τα απορριμματοφόρα του Δήμου Πεντέλης, διενεργούν από χθες την αποκομιδή των απορριμμάτων, η οποία θα συνεχιστεί, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λόγω του πολύ μεγάλου όγκου που συσωρεύθηκαν κατά τη διάρκεια της τετραήμερης κακοκαιρίας.

Επίσης συνεχίζεται με τη συμμετοχή και ιδιωτικών συνεργείων, η απομάκρυνση πεσμένων δέντρων και κλαδιών που υπάρχει στο σύνολο της πόλης μας σε ιδιαίτερα έντονο βαθμό. Τα σημεία στο Δήμο μας έχουν περάσει τα 500. Στόχος η προσπάθεια αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 23/2.

Παρακαλούμε θερμά τους δημότες να περιορίσουν κατά το δυνατόν τον όγκο των απορριμμάτων που βγάζουν στο δρόμο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να βοηθήσουν το έργο των υπηρεσιών του Δήμου μας, αλλά και για λόγους δημόσιας υγείας.

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και την υπομονή σας.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds