Δήμος Κηφισιάς

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΛΑΤΙΟΥ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους κατοίκους ότι σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή μας, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας «Μήδεια», σακούλες με αλάτι, θα διατίθενται από την Κυριακή 14/2, στα παρακάτω σημεία:
• Για την Δ.Ε. Κηφισιάς στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης)- από 14/2, μετά τις 12.00 το μεσημέρι.
• Για την Δ.Ε. Νέας Ερυθραίας στο Δημοτικό Κτήριο (Ν.Πλαστήρα 14) – από τις 14/2, μετά τις 12.00 το μεσημέρι.
• Για την Δ.Ε. Εκάλης στο Δημοτικό Κτήριο (Πλατεία Κέννεντυ) 14/2, από τις 14/2 μετά τις 12.00 το μεσημέρι.
• Πολιτεία (Κοκκιναρά και Καραμανλή) από τις 14/2 μετά τις 11.00 το βράδυ.
Επίσης οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι και από τα σημεία:
• Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας (19ο χιλ. Αθηνών – Λαμίας Παράδρομος Εθνικής οδού)- από 14/2, μετά τις 12.00 το μεσημέρι.
• Αμαξοστάσιο Δήμου Κηφισιάς (Βιλτανιώτη 29)- από 14/2, μετά τις 12.00 το μεσημέρι.
Με ποσότητες αλατιού εφοδιάζονται τα νοσοκομεία της περιοχής καθώς και οι δημόσιες υπηρεσίες.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.
Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό ή λόγω χιονοπτώσεων και παγετού, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.
Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς τηλ.: 210 6228335.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds