Γειτονικοί Δήμοι

Eπίσκεψη του Δημάρχου Διονύσου στο Ενοριακό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ι.Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου

By  | 

Tο Ενοριακό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, μετά από πρόσκληση του Εφημερίου π.Χρυσοβαλάντη.

Σημειώνεται ότι το Ενοριακό Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί με επιτυχία για δέκατη συνεχή χρονιά, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης, από δημότες και τοπικές επιχειρήσεις, τα οποία προσφέρει καθημερινά σε πάνω από 70 οικογένειες του Δήμου Διονύσου που χρειάζονται βοήθεια.

Ο κ.Καλαφατέλης δήλωσε σχετικά:

«Η  αλληλεγγύη μας ενώνει όλους ! Δήμο, Εκκλησία, φορείς και πολίτες. Θέλω να συγχαρώ τον π.Χρυσοβαλάντη για το σημαντικό φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί, με την πολύτιμη βοήθεια όλων των ενοριτών. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βοηθούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας».    

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds