Άρθρα

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

By  | 

από την Μαρίνα Σεραφειμίδουhttps://marinaserafimidou.gr/

Δεδομένου ότι το δέρμα σας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας το τι βάζετε σε αυτό είναι εξίσου σημαντικό με το τι το τρέφετε έτσι δεν είναι; Έχω δώσει πολλές φυσικές συνταγές όπως σπιτικές μάσκες, απολεπιστικά για το  πρόσωπο, μάσκες μαλλιών, λοσιόν για το σώμα και πολλά άλλα. Εδώ σήμερα μια νέα μάσκα για να λάμπετε  από υγεία και ομορφιά…που μυρίζει Πορτοκάλι!!!

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1/2 φλιτζάνι βρώμη χυμό από 1 ολόκληρο πορτοκάλι 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού

ΟΔΗΓΙΕΣ Συνδυάστε όλα τα συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν  καλά. Απλώστε σε καθαρό και στεγνό πρόσωπό σε ένα παχύ στρώμα, προσέχοντας να αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Αφήστε το για 15-30 λεπτά. Ξεπλύνετε τη μάσκα με ζεστό νερό.

mar-224x300
Μαρίνα Σεραφειμίδου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds