Δήμος Κηφισιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

By  | 

από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Η προτελευταία έκλειψη του 2020, πραγματοποιήθηκε (30/11) στον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Δεν είναι/ήταν ορατή από την Ελλάδα, αλλά ούτε και από την Ευρώπη. Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει την Αμερική, αλλά και τις χώρες, που βρίσκονται προς Ανατολή.

Κάθε έκλειψη, δημιουργεί καιρικά, γεωλογικά ή και κοινωνικά φαινόμενα
(κυρίως στις περιοχές που γίνεται ορατή).

Ενεργοποιείται (με αλλαγές στον τρόπο αντίληψης), ο άξονας της Επικοινωνίας, της Γνώσης-Παιδείας, (Επιστήμη και Επιστημονικά Ιδρύματα-Ανώτατη Παιδεία) των Μ.Μ.Μ, Μ.Μ.Ε, της Φιλοσοφίας (σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο), του Εμπορίου,  της Δικαιοσύνης αλλά και των Εξωτερικών Σχέσεων.  

Η κίνηση και τα άκρα (όπως τα πόδια και τα χέρια), ανήκουν μέσα σε αυτήν την ποιότητα. Δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση, …που οι άνθρωποι θα έχουν την ανάγκη…, για την έκφραση της προσωπικής τους αλήθειας. Ίσως βγουν στους δρόμους. Στόχο θα έχουν, να επικοινωνήσουν με κάθε ΄΄μέσο΄΄ και ΄΄τρόπο΄΄… Τρόπο, όπως εκείνοι επιθυμούν…&…βιώνουν. (Σε κάποια κράτη, έχουμε ΄΄δει΄΄ παρόμοιες συμπεριφορές. Όπως για παράδειγμα στη Γαλλία).

Πολύ σημαντικό, θα είναι το γεγονός, ότι ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη. Τα  παγκόσμια θέματα…, θα γίνουν η καθημερινή μας συζήτηση! (Λίγο προσοχή σε φανατισμούς, γιατί έρχεται πολύ σύντομα, (μέσα στον Δεκέμβρη), το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα=φανατισμός.

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή, καλείστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Η έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να δείτε…τις κατάλληλες λύσεις!. Δώστε μεγάλη σημασία, στον τρόπο που επικοινωνείτε. Ο Ερμής στον Τοξότη, θα σας δώσει… έμφαση στον τομέα αυτό! Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενδέχεται να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη, επηρεάζει τον τομέα της αυτοπεποίθησης. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη παραμένει στον Σκορπιό, και κινεί τα νήματα στην οικοθεσία των σχέσεων (κυρίως για το 2ο δεκαήμερο). Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σας δίνει την αίσθηση… της απόλυτης ομορφιάς. Είναι πραγματική; Σκεφτείτε…πριν βγάλετε συμπεράσματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη έγινε στην 8η μοίρα. Οι εκπρόσωποι του 1ου και 2ου δεκαημέρου επηρεάζονται περισσότερο. Τα θέματα του σπιτιού και της καριέρας, θα βρίσκονται (συγχρόνως) στη σκέψη σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, θα έχετε την ανάγκη για επαφές. Οι φιλίες και οι σχέσεις σας με το εξωτερικό, (είτε σε νοητικό είτε σε πρακτικό επίπεδο), θα γίνουν προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα θέματα της καθημερινότητας σας απασχολούν (έντονα). Ο σχηματισμός Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σας δίνει μηνύματα θετικά. Νιώθετε ότι θέλετε να χαλαρώσετε, αλλά η έκλειψη είναι Σεληνιακή… και σας αφορά! Ο συναισθηματικός σας κόσμος,  θα γίνει/είναι ιδιαίτερα ενεργός.  Ο Ερμής στον Τοξότη, θα σας δώσει έμπνευση.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σας επηρεάζει (υποστηρικτικά) σε ένα βαθμό. Αναθεωρείτε τις ιδέες σας. Ο Ερμής στον Τοξότη, σας δίνει θετική ενέργεια. Το 1ο και το 2ο δεκαήμερο, θα είναι ιδιαίτερα ενεργό. Με το  3ο σας δεκαήμερο, καλείστε να πάρετε, μια (πολύ σοβαρή) απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη σας επηρεάζει. Η συμμετοχή του Ερμή στον Τοξότη, ενισχύει την ανάγκη σας… για λύσεις. Από το κέντρο… στην περιφέρεια! Θα δείτε την εικόνα πιο σφαιρικά. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα και των δεσμών της Σελήνης, θα βοηθήσουν (αρκετά) προς αυτή την κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, αλλά και η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη, σας κάνει να νιώθετε (κάπως) περίεργα. Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, βρίσκεται σε διάθεση απομόνωσης. Συζητήστε με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Θα ανακαλύψετε ότι οι ιδέες τους, θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας. Ενεργοποιεί το 2ο δεκαήμερο. Ο οικονομικός και επενδυτικός σας κλάδος, θα είναι ιδιαίτερα ενεργός. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρει πιο κοντά στους οικείους σας. Αυτό, θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας (σε κάθε επίπεδο). 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη γίνεται στον άξονα σας. Ενεργοποιεί κυρίως το 1ο σας δεκαήμερο. Επαγγελματικά θέματα-καριέρας και σπιτιού, θα βρίσκονται στην ΄΄πρώτη γραμμή΄΄. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας δώσει χαρά. Θα είστε επικοινωνιακοί. Η ανάγκη σας  να βρείτε συμμάχους… θα είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη. Νιώθετε κάπως απομονωμένοι. (Η έκλειψη αυτή σας φρενάρει). Η Αφροδίτη σε όψη με τον Ποσειδώνα, θα είναι για εσάς θετική. Ίσως γίνετε πιο συγκαταβατικοί (σε επίπεδο συναισθήματος). Αναθεωρείστε, …και βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Επικοινωνήστε με όσους θεωρείτε πολύτιμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη σε ζώδιο του Αέρα και της Φωτιάς, δεν είναι για εσάς δύσκολη. Ο Ερμής στον Τοξότη, σας δίνει την ευκαιρία… να εκφραστείτε. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα βρείτε λύσεις (στην καθημερινότητα). Προσπαθήστε συνειδητά. Δείτε τις προτεραιότητές σας… και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη σας επηρεάζει πολύ! Γίνεται στον μεταβλητό σταυρό! Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη, »τονίζει» τις κοινωνικές σας… προτεραιότητες-δεξιότητες. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, και μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα. (Ολοκληρώστε ότι έχετε αφήσει στη μέση).

Με Χαρά, 
για το ‘Kifissia Radio News- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds