ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Υπεύθυνη ενημέρωση για τα σχολεία στο Ηλιακό Χωριό

By  | 

Σε συνέχεια της τακτικής συνεργασίας μας με την διοίκηση της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» , ενημερωθήκαμε μαζί με τον  ο κ. Άγγελο Γρηγορούδη μέλος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης για την εξέλιξη του έργου της ολοκλήρωσης του σχολικού συγκροτήματος στο Ηλιακό χωριό.

Ο πρόεδρος ΔΣ κ. Τίμος Κατσιπος μας ενημέρωσε πως έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ανάθεσης της εργολαβίας και αναμένεται η έγκριση της σύμβασης από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι οικοδομικές εργασίες.

Η ΚΤΥΠ έχει θέσει «σφιχτό» χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και όπως μας διαβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Μυγδαλης , το έργο αναμένεται να παραδοθεί το πρώτο δίμηνο του 2023.

Παρακολουθούμε όλα τα έργα στον δήμο μας και συμβάλουμε όσο μπορούμε για να προχωρήσουν. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε περισσότερα.

Δουλεύουμε με συνέπεια και σοβαρότητα μόνο για το καλό του Δήμου με όλες τις δυνάμεις μας έτσι ώστε χωρίς καταγγελίες ( λαϊκισμός) να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους κατοίκους .

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds