ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μια σχολική χρονιά γόνιμη και δημιουργική με λογισμό και μ’ όνειρο

By  | 

Πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Χαλανδρίου, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός, παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου, η οποία παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου έστειλε θερμές ευχές για μια δημιουργική χρονιά.

«Μετά από δύο δύσκολα χρόνια ξεκινάμε με αισιοδοξία και προσοχή, με στόχο ασφαλή και δημιουργικά σχολεία.Από την πλευρά του Δήμου Χαλανδρίου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, και παρά τη δυσμενή συγκυρία, για τη φροντίδα των σχολικών χώρων σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα.

Ευχόμαστε από καρδιάς στους μαθητές και  τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια σχολική χρονιά γόνιμη, δημιουργική και υγειονομικά ασφαλή, με λογισμό και μ’ όνειρο», σημείωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds