Αθλητισμός

«ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020» στην Κηφισιά

By  | 

Το Σάββατο 25 Ιουλίου και ώρες 16:30- 21:00, το Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΗΡΙΝΗΣ», θα φιλοξενήσει τα «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2020», τους Αγώνες Στίβου Διαχρονικών Αθλητών. Το Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο με μεγάλη ιστορία αγώνων, προτιμήθηκε από τον Α.Σ.Ε.Δ.Α.Σ λόγω του κατάλληλου -μαλακού ταρτάν, της καλής ποιότητας άμμου του σκάμματος του άλματος σε μήκος, του νέου στρώματος του άλματος σε ύψος, την ανακατασκευασμένη βαλβίδα σφαίρας στον ειδικό χώρο ρίψεων, την δυνατότητα προθέρμανσης των αθλητών στα κλειστά γυμναστήρια και φυσικά του υπέροχου γενικότερα περιβάλλοντα χώρου. Έτσι, θα ανοίξει την πύλη του στους Βετεράνους αθλητές και θα είναι οι πρώτοι Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν μετά την τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικό χρονόμετρο ,πληρότητα κριτών και βοηθητικού προσωπικού και συνέπεια στο πρόγραμμα αλλά και με την τήρηση των πρωτοκόλλων σχετικά με τον ιό.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής είναι ήδη μεγάλη τόσο από την Αττική όσο και από την επαρχία και με ξεχωριστές παρουσίες που αποτελούν τιμή για τη διοργάνωση, όπως αυτή του βαλκανιονίκη Φώτη Κούρτη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds