Γειτονικοί Δήμοι

Διήμερο δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης κρουσμάτων νέου κορωνοϊού διεξήχθη στον Δήμο Αμαρουσίου

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Η τήρηση των υγειονομικών κανόνων στο Μαρούσι φέρνει αποτελέσματα – υψηλός ο βαθμός ατομικής και συλλογικής ευθύνης»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στην πλατεία Ευτέρπης, στο Μαρούσι.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ένα ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό θετικότητας για τους κατοίκους του Αμαρουσίου γεγονός που αποδίδεται σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου στην ορθή τήρηση των υγειονομικών κανόνων των επαγγελματιών της πόλης, των δημοτών αλλά και των Δημοτικών υπηρεσιών εν συνόλω. «Είναι μία θετική εξέλιξη» σημειώνει ο κ. Θ. Αμπατζόγλου που επιβεβαιώνει πως η «προσπάθεια αποδίδει καρπούς» και μας επιβάλλει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Επιπλέον τονίζει ο Δήμαρχος πως η «μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει τον υψηλό βαθμό ατομικής και συλλογικής ευθύνης για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού».

Παρόντες το διήμερο λήψης δειγμάτων στο Μαρούσι, ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Στέφανος Τσιπουράκης, Βαγγέλης Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μιχάλης Παπαδόπουλος η αναπληρώτρια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φανή Λέκκα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Γώγου και Γιάννης Ιωαννίδης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds