Γειτονικοί Δήμοι

Διανομή ειδών οικιακού καθαρισμού & ειδών προσωπικής υγιεινής σε δικαιούχους ΤΕΒΑ, στον Δήμο Αμαρουσίου

By  | 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα πραγματοποιήσει διανομή ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, τις ακόλουθες ημέρες:

ΠΕΜΠΤΗ 5/11/2020 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/11/2020

Προκειμένου η διανομή να γίνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται στους χώρους της διανομής κάνοντας χρήση των απαραίτητων μέτρων προστασίας (μάσκες, γάντια) και να ακολουθούν αυστηρά τις ώρες και ημέρες προσέλευσης.

Οι διανομές  θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, Πλαστήρα και Σουρή, στο Μαρούσι και ώρες 12:00 – 14:00.

Για την παραλαβή των ειδών, όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν:

1)       ΑΜΚΑ

1)       Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 213 2038339, 210 8020861

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds