Δήμος Κηφισιάς

🌱ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 


✅Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του δημοτικού κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη» στην οδό Πλατάνων στη Νέα Κηφισιά, που θα στεγάσει την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, του Δήμου Κηφισιάς.
🌳Στο κτίριο τα σημάδια του χρόνου και της φθοράς, ήταν εμφανή. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα ο δήμος σε εργασίες επισκευής τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά προκειμένου να είναι πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο.
Από τα συνεργεία του δήμου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες διαμορφώσεις στους εσωτερικούς χώρους και ολική ανάπλαση του εξωτερικού χώρου με φυτεύσεις δέντρων, θάμνων και λουλουδιών.
🌿Στη διαδικασία μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, υπήρξε αγαστή συνεργασία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου « Ο Κηφισσός» και της Φιλαρμονικής «Ανδρέας Κατεβαίνης» του Δήμου Κηφισιάς.

Βασίλης Ξυπολυτάς

kifissia #neaerythraia #ekali

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds