Δήμος Κηφισιάς

1994-2024: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΝΚ ΑΕΝΚ – Άνδρες… ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! -του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ-

By  | 


…………………………………………………………………….
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός

αγώνας μπάσκετ, που έγινε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στο κλειστό μας ΄΄ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΚΕΛΑΣ΄΄. Ο αγώνας σκοπό είχε την συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.
Αντίπαλος των ΑΝΔΡΩΝ της ΑΕΝΚ ήταν η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, την οποία το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης.
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, που προσέφεραν και τρόφιμα μακράς διαρκείας – 250 κιλά περίπου – τα οποία παραδόθηκαν ήδη στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου.
Οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα θεαματικό παιχνίδι, με πλούσιες φάσεις, που έληξε με νικήτρια της ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ με 83-81. Το κλίμα ήταν φυσικά πολύ φιλικό, ανάλογο με τον σκοπό του αγώνα. Οι δύο αρχηγοί Κουπίδης Θέμης (ΕΘΝΙΚΗ) και Χατζηνικόλας Ανδρέας (ΑΕΝΚ) αντάλλαξαν λάβαρα των ομάδων και φωτογραφήθηκαν με τις δύο σημαίες, την ελληνική και της ΑΕΝΚ.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η τιμητική βράβευση από την ΑΕΝΚ του αθλητή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ Γιαννούλη Χατζηνικόλα, ενός αθλητή που αναδείχθηκε από τα σπλάχνα του συλλόγου, έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομών, αγωνίστηκε μία χρονιά στην ΚΑΕ-ΑΕΝΚ στην Α1 (και σε άλλες ομάδες της Α1) και ήταν μέλος και στην Εθνική Εφήβων αλλά και στην Εθνική Νέων. Αυτή την χρονιά αγωνίζεται στον Κολοσσό Ρόδου, πάλι στην Α1 και λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την ομάδα του δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σ΄ αυτόν τον αγώνα. Το βραβείο παρέλαβε ο αδελφός του Ανδρέας Χατζηνικόλας.

Παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, η Λίλα Δραγώνα – αντιδήμαρχος αθλητισμού, και νέας γενιάς, ο Γιώργος Κασναφέρης – εντεταλμένος σύμβουλος πρασίνου, η Μαρία Κεφαλά-Σαλματάνη – αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών και άλλοι παράγοντες του Δήμου.
Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
Η ΑΕΝΚ διαχρονικά κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια να αναδείξει την κοινωνική προσφορά του αθλητισμού.
Και τα κατάφερε πολύ καλά μέχρι τώρα… και λειτουργεί στα πλαίσια του συνθήματος ΑΕΝΚ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ !!!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds