Φιλοζωικά Θέματα

Αράχωβα: Η κτηνίατρος που περιέθαλψε τον Όλιβερ για την κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος ράτσας χάσκι

By  | 

Όσα είπε η κτηνίατρος που περιέθαλψε τον σκύλο το βράδυ της Δευτέρας.

Για την κακοποίηση που οδήγησε στον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που άφησε την τελευταία του πνοή ώρες μετά τον βασανισμό του στην Αράχωβα, μίλησε η κτηνίατρος που περιέθαλψε τον σκύλο των 8 ετών το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η κυρία Κλεονίκη Τόλα ο σκύλος ράτσας χάσκι «ήρθε με αφόρητους πόνους και αιμορραγία. Αμέσως έβγαλα φωτογραφίες, πήρα γενετικό υλικό και κάλεσα την αστυνομία».

«Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους από δαγκώματα, από τροχαία, από δηλητηρίαση. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από αυτό που περίμενα να αντικρίσω» πρόσθεσε η κυρία Τόλα.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της κτηνιάτρου από την Ιτέα το χρονικό διάστημα της κακοποίησης που υπέστη ο Όλιβερ «μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε» με την ίδια να προσθέτει «πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα».

Η ίδια παρατήρησε, επίσης, ότι έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα». Όπως συμπλήρωσε το άτυχο σκυλί «κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν»

Η κτηνίατρος πρόσθεσε, επίσης, ότι «ο Όλιβερ έκανε βόλτες αλλά κοιμόταν πάντα στο σπίτι του κηδεμόνα του» καθώς και ότι «ο κηδεμόνας του δεν είχε εχθρούς ή αντιπάθειες».

πηγη:filoitexnisfilosofias

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds