Διάφορα

Πέθανε η ηθοποιος Κάτια Νικολαΐδου

By  | 

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από τον αδερφό της Τάκη Νικολαΐδη, αλλά και από τον σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, με τον οποίο ήταν στενοί φίλοι.

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!! Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!!! Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου, αδερφή μου, δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου. Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο!!!!! Ξεκουράσου αδερφή μου, ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου!!! Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε!!! Σε λατρεύω άγγελέ μου!!!» έγραψε ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου.

Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε. Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένειά μου. Το στήριγμά μου. Ό,τι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια», έγραψε ο Δημήτρης Στρέπκος, αναρτώντας κοινή τους φωτογραφία.

Η ζωή και η καριέρα της Κάτιας Νικολαΐδου

Η Κάτια Νικολαΐδου υπήρξε παντρεμένη με τον Οδυσσέα Σταμούλη.

Η ηθοποιός, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 στο επεισόδιο «Νυχτερινός επισκέπτης» της αστυνομικής σειράς «Τμήμα Ηθών». Το 1993 ακολούθησε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Στον αστερισμό της γραβάτας», με τον Βλάσση Μπονάτσο.

Το 1995 έπαιξε στο επεισόδιο «Σαλώμη» της σειράς «Ανατομία ενός εγκλήματος», συμμετείχε σε δύο ιστορίες της σειράς «Μαγική Νύχτα» ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στην αισθηματική σειρά «Πειρασμός».

Τη σεζόν 1996-1997 υποδύθηκε την Τζούλη στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Παλίρροια» στο Mega Channel. Το 1999 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Μαρία Γεωργιάδου, τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, τη Σόφη Ζαννίνου, τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου και την Τάνια Καψάλη στην κινηματογραφική κωμωδία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία».

Τη σεζόν 1999-2000 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», ενώ έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά «Αριστοτέλης ο άριστος».

Από το 2000 μέχρι το 2002 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά του Alpha TV «Θα σε δω στο πλοίο».

Το 2003 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην κωμωδία «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι» υποδυόμενη μία δημοσιογράφο του περιοδικού Cosmopolitan. Τη σεζόν 2003-2004 υποδύθηκε τη Νάνσυ στοn δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς του ANT1 «Τα Φιλαράκια».

Από το 2004 μέχρι το 2006 υπήρξε συμπαρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha «Αυτό μας έλειπε!». Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε συνολικά 15 ιστορίες της αστυνομικής σειράς «10η εντολή». 

Από το 2007 μέχρι το 2009 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές» υποδυόμενη την Άννα Ιωάννου. Τη σεζόν 2008-2009, ξεκίνησε παράλληλα να πρωταγωνιστεί και στην καθημερινή σειρά του SIGMA «Σε φόντο κόκκινο», μαζί με τον Γιάννη Βόγλη. Παρέμεινε στο καστ της σειράς μέχρι και την ολοκλήρωσή της το καλοκαίρι του 2012, έχοντας την μακροβιότερη παρουσία από οποιοδήποτε άλλο ηθοποιό σε αυτή.

Τη σεζόν 2012-2013 είχε ένα «ρόλο-κλειδί» στην καθημερινή σειρά του Mega «Κλεμμένα Όνειρα». Το 2013 υποδύθηκε τη Γεωργία στην κινηματογραφική μαύρη κωμωδία του Δημήτρη Αρβανίτη «Μια νύχτα στην Αθήνα».

Πηγή:cnn greece

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds