Διάφορα

Αργυρούπολη: Έφτιαξαν μνημείο για την 41χρονη Όλγα που πέθανε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της

By  | 

Φόρο τιμής απέτισαν κάτοικοι του δήμου Αργυρούπολης στην Όλγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της, πέρασε μήνες σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, στη συνέχεια έπεσε σε κώμα και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή

Φόρο τιμής απέτισαν κάτοικοι του δήμου Αργυρούπολης στην Όλγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, πέρασε μήνες σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, στη συνέχεια έπεσε σε κώμα και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή. Πιο συγκεκριμένα, έφτιαξαν μνημείο για την άτυχη 41χρονη, αλλά και για όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Έχω την αίσθηση ότι ο ανθρωπισμός βρίσκεται σε κρίση. Η βαρβαρότητα και η βαναυσότητα δεν επιτρέπεται από κανέναν» δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Φόρο τιμής απέτισαν κάτοικοι του δήμου Αργυρούπολης στην Όλγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της, πέρασε μήνες σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, στη συνέχεια έπεσε σε κώμα και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Στην πλατεία Ανεξαρτησίας απέναντι από το σπίτι της Όλγας, πραγματοποιήθηκε ειδικότερα μια σεμνή τελετή αφιερωμένη στη μνήμη της, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα κακοποίησης. Στο σημείο εκείνο η δημοτική Αρχή τοποθέτησε μια πλακέτα και οι παρευρισκόμενοι άφησαν ένα λουλούδι κι ένα κεράκι στη μνήμη της άτυχης γυναίκας.

πηγή:athensmagazine

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds