Δήμος Κηφισιάς

Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

By  | 

SAVE THE DATE

Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου,
ώρα 20:00,
Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνιου, Κηφισιά

Αφιέρωμα στους Pink Floyd και στα 50 χρονια του Dark side of the moon

Ένα μεγάλο αφιέρωμα σε ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα και άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής.

1ο μέρος της εκδήλωσης:
Παρουσίαση- Συζήτηση

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης θα μιλήσουν για τους Pink Floyd και το Dark side of the moon οι:

  • Γιάννης Πετρίδης
  • Κώστας Ζουγρής (μουσικοί παραγωγοί της παλαιότερης και πιο επιδραστικής, μουσικής εκπομπής του ραδιοφωνικού της ΕΡΤ και του site www.apotis4stis5.com)

&

  • Franka Wright (γυναίκα του Richard Wright των Pink Floyd)

Τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο Σταύρος Ζαπάντης, Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και διοργανωτής του Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων.

Θα μας μιλήσουν για το συγκρότημα που άλλαξε την ιστορία της μουσικής καθώς και για το ιστορικό αυτό άλμπουμ που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής και εξακολουθεί να αποκτά νέους φίλους από όλες τις ηλικίες.

2ο μέρος της εκδήλωσης:
Συναυλία

Οι Lunatics, που θα απολαύσουμε live, είναι μια Tribute μπάντα, που σκοπό έχει να παρουσιάσει ζωντανά διάφορα έργα των Pink Floyd, με σεβασμό στο ύφος και το στυλ του δημιουργού.

Το μουσικό μέρος της συναυλίας θα συνοδεύσουν οι εντυπωσιακοί φωτισμοί των Pink Floyd και σε γιγαντοοθόνη τα βίντεο που εμφανίζονται στις συναυλίες τους.

Στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του θρυλικού αλλά και κλασσικού πλέον album “The Dark Side of the Moon”, οι Lunatics θα μας παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα που θα περιέχει όλα τα τραγούδια αυτού του album και στη συνέχεια τραγούδια από άλλα γνωστά album όπως το The Wall, Wish you were here, Animals κ.α.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ ειναι Ελεύθερη

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.