Δήμος Κηφισιάς

Αυτοψία του δημάρχου στις εργασίες ασφαλτόστρωσης

By  | 

✅Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στις εργασίες ασφαλτόστρωσης που λαμβάνουν χώρα επί των οδών Σαλαμίνος, Αναβρύτων, Αγίου Κωνσταντίνου, 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου.

➡️Οι εν λόγω εργασίες, προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών και περιλαμβάνονται στο μεγάλο έργο που εκτελείται σε όλη την πόλη: ‘’ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ’’.

➡️Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε: «Θέλουμε τους δρόμους μας περισσότερο ασφαλείς. Το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που εκτελούμε αφορά σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου. Μαζί με τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και τις διανοίξεις οδών, δίνουμε τη νέα σύγχρονη εικόνα που έχει ανάγκη το Μαρούσι. Η πόλη μας, μέρα με τη μέρα, γίνεται περισσότερο λειτουργική, όμορφη και ασφαλής. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία με σταθερά βήματα».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds