Διάφορα

«Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» & «ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ»

By  | 

Με ένα αφιέρωμα σε δύο σπουδαίες μορφές του ρεμπέτικου ολοκληρώνεται το φεστιβάλ ελληνικής μουσικής από το Ελληνικό Σχέδιο, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.
Θα παρουσιαστούν, σε πρώτη εκτέλεση, άγνωστα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του Γιάννη Παπαϊωάννου, τα οποία εμπιστεύθηκε η οικογένειά του στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε επιμέλεια και ενορχήστρωση του Γρηγόρη Βασίλα.
Θα ακούσουμε ακόμα, σε πρώτη πανελλαδική εκτέλεση, τον νέο κύκλο τραγουδιών των Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργου Μπλάνα, «Μια παράξενη κοπέλα», εμπνευσμένων από τη μοναδική Μαρίκα Νίνου, που ερμηνεύει η Βερόνικα Δαβάκη με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Κορακάκη.
Δευτέρα 10 Απριλίου, 2023 στο Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (City Link)

Κλείστε θέση στο https://www.onassis.org/el/whats-on/the-hellenic-project-2022-23-the-treasure-of-giannis-papaioannou-a-strange-girl-by-dimitris-papadimitriou-giorgos-blanas

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds