Δήμος Κηφισιάς

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

By  | 

φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου

Στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Ερυθραία, τελέσθηκε Δοξολογία, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλος.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος,
ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ευάγγελος Αυλήτης, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Μέριμνας και Δημ. Σύμβουλος Κατερίνα Καραλή, ο Αντιδήμαρχος Ν.Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η εντεταλμένη Αντιδήμαρχος Δημ.Σχέσεων Ζέτι Κασσιμάτη, ο υποψήφιος βουλευτής βορείου τομέα Φώτης Καρύδας, οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου, υποψήφιοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δημ.σύμβουλοι και πλήθος από γονείς και μαθητές.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds