ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Ευχές του Παναγιώτη Ιωάννου σε δασκάλους , καθηγητές και μαθητές

By  | 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ιωάννου το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023 συμμετείχε στη θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης για την εορτή των τριών Ιεραρχών προστατών των γραμμάτων. Στην θεία λειτουργία έδωσαν το παρόν μαθητές και καθηγητές από Δημοτικά , Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.

Ο κ .Ιωάννου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ιωάννη Γκουγκούμη καθώς και τον Υπεύθυνο της Νεότητας και του Φιλανθρωπικού έργου Πρωτοπρεσβ. Γεώργιο Σταθόπουλο.

Μετά το πέρα της θείας λειτουργίας ο κ. Ιωάννου δήλωσε :

Χρόνια πολλά στους Καθηγητές και τους μαθητές του Δήμου μας ! Οι προστάτες της παιδείας Μέγας Βασίλειος, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και Γρηγόριος ο Θεολόγος να φωτίζουν τα παιδιά μας, ώστε να οικοδομήσουν έναν καλύτερο κόσμο στο μέλλον .

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds