ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στους αγώνες kickboxing στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης ο Δήμαρχος”

By  | 

Στην αθλητική διοργάνωση «Gods of War Open & Striking Heroes», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 συμμετείχε o Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Ο κ. Μαυρίδης απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ βραβεύτηκε από τους διοργανωτές. Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 300 αθλητές  από 40 σχολές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

          Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης ένα πολύ σημαντικό αθλητικό event. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αχιλλέας Μογκαντάν, που έχει σχολή kickboxing στον Δήμο μας και στον Στέλιο Πολίτη, που είναι εκπρόσωπος διεθνών Ομοσπονδιών στην Ελλάδα, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια επίσης τόσο στους αθλητές για την προσπάθεια, στους δασκάλους τους και τους γονείς, οι οποίοι στηρίζουν ενεργά τα παιδιά τους στρέφοντάς τα προς τον αθλητισμό. Ως Δήμος στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και τα σωματεία της πόλης μας και με χαρά θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε αθλητικές διοργανώσεις στις υποδομές μας.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds