ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Παραδόθηκε στους πολίτες, με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη παράσταση, η νέα ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων στο δημοτικό κατάστημα Πεντέλης.

By  | 

Δήμητρα Κεχαγιά: Η νέα ανακαινισμένη και αναβαθμισμένη αίθουσα εκδηλώσεων στο δημοτικό κατάστημα Πεντέλης άξιζε να γίνει και είναι πλέον έτοιμη να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού μας Κέντρου, των σχολείων και των συλλόγων –φορέων της πόλης.

Πλήρως ανακαινισμένη και τεχνολογικά εξοπλισμένη η αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Πεντέλης άνοιξε τις πόρτες της χθες και φιλοξένησε μία παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την παιδική χορωδία του Δήμου, υπό την καθοδήγηση της Μαέστρου Κατερίνας Παπακωνσταντίνου, τη θεατρική παράσταση «Πού ζει ο Αϊ Βασίλης;» με ζωντανή μουσική και την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, ενώ στο κλείσιμο προσφέρθηκαν δώρα στα μικρά παιδιά.

Η αναβάθμιση της αίθουσας ήταν αναγκαία διότι δεν είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες σε αυτή κατά τα τελευταία χρόνια. Οι κυριότερες παρεμβάσεις που έγιναν ήταν:• Πλήρης αναβάθμιση της σκηνής, τοποθέτηση χωρισμάτων για δημιουργία παρασκηνίων και τοποθέτηση κουρτίνας σκηνής με ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης• Τοποθέτηση νέας οροφής• Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης • Τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων και φωτισμός σκηνής• Τοποθέτηση νέας ηχητικής εγκατάστασης και εγκατάστασης προβολής• Βάψιμο αίθουσας και επιχρίσματα• Νέος εξοπλισμός της αίθουσας (καρέκλες, αναλόγιο κλπ)• Τοποθέτηση νέων κουρτινών περιμετρικά• Τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού και πυρασφάλειας

Το κόστος του έργου ανήλθε στο ποσό των 56.370,00  ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από πόρους του Δήμου Πεντέλης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε: «Σήμερα, στην Πεντέλη μας, χαιρόμαστε ένα αναγκαίο έργο που το είχαμε προγραμματίσει να γίνειένα έργο που το άξιζε η περιοχή και το ήθελαν οι συνδημότες μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε προς χρήση μια σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων, έναν χώρο που αναβαθμίζει την ποιότητα εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό: έναν Δήμο σύγχρονο και φιλικό στο δημότη.»

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας-Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπεύθυνη για τη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, Άντα Μπούσουλα, τόνισε: 

Σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας-Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπεύθυνη για τη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, Άντα Μπούσουλα, τόνισε: 

«Δημιουργήσαμε μέσα στο δημοτικό κατάστημα της Πεντέλης ένα σύγχρονο τεχνολογικά  και ευχάριστο αισθητικά  χώρο για την ανάπτυξη δράσεων πολιτισμού και τοπικών εκδηλώσεων . Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί  το έργο αντικατάστασης της παλαιάς κεραμοσκεπής ώστε ο χώρος να είναι ασφαλής από  τις διαβρώσεις που προκαλούν οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή. Σχεδιάζουμε με πρόγραμμα και υλοποιούμε έργα με στόχο να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών καλύτερη ποιότητα ζωής με σύγχρονες , ασφαλείς και λειτουργικές υποδομές».

Στην εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Φωτεινή Μαρκαντώνη, ευχαρίστησε τους πολίτες για την παρουσία του και τους ενημέρωσε για τις εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds