ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ένα απόγευμα γιορτής του αθλητισμού στο Δήμο Πεντέλης, για …το «ροζ φύλλο του αγώνα της ζωής». Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 5.30 μ.μ. Τελετή Ονομασίας του Κλειστού Γυμναστηρίου σε «Παναγιώτης Τριανταφύλλου» και παράδοση του νέου σύγχρονου παρκέ

By  | 

Ένα ακόμη έργο παραδίδεται από τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά στην αθλητική οικογένεια του Δήμου Πεντέλης. Το νέο παρκέ δάπεδο στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων του Δήμου μας που φέρει το όνομα του συνδημότη μας, Παραολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου, παραδίδεται κι επίσημα στις ομάδες της πόλης μας, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 (ώρα προσέλευσης 5:30 μ.μ.).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γνωρίσουμε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο, θα απολαύσουμε τα παιδιά μας στο mini τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών και στους διαγωνισμούς βολών, θα γνωρίσουμε σπουδαίους Ολυμπιονίκες και όλοι μαζί θα υποδεχτούμε τον Αϊ Βασίλη με μουσική και δώρα.

Η γιορτή αυτή φέρει κι ένα φιλανθρωπικό μήνυμα: Κινητή Μονάδα του Συλλόγου της «Ελπίδας» θα παρίσταται για τους συνδημότες μας που θα θελήσουν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, προς αρωγή των καρκινοπαθών παιδιών που αγωνίζονται να κερδίσουν το «Ροζ Φύλλο του Αγώνα» της Ζωής τους.

Το Ροζ Φύλλο του κάθε αγώνα μπάσκετ αποτελεί το σύμβολο της νίκης, καθώς είναι το απόκομμα της γραμματείας αγώνων με τα στατιστικά του αγώνα που λαμβάνει η νικήτρια ομάδα! Ως εκ τούτου, το τουρνουά του «Ροζ Φύλλου του Αγώνα της Ζωής» συμβολίζει τον αγώνα που δίνουμε όλοι μας σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας για να κερδίσουμε αυτά που είναι πιο πολύτιμα για τη ζωή μας, όπως η υγεία, το δικαίωμα στη ζωή, στην άθληση, στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας!

Να είμαστε όλοι εκεί!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds