ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δελτίο τύπου για την Αντικατάσταση Αντιδημάρχων στον Δήμο Πεντέλης

By  | 

Στο Δήμο Πεντέλης ξεκίνησε το Μεγάλο Παζάρι

Με μεγάλη εφευρετικότητα η απερχόμενη Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, βάφτισε τις νέες Αντιδημαρχίες με ονόματα που θα ζήλευε ακόμα και ο αείμνηστος Αλέκος Σακελλάριος για μια από τις επιθεωρήσεις του.

Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης… τι ακριβώς θα εκπαιδεύει…άγνωστο, αλλά το θέμα είναι πως τον κρατάει στο πλευρό της.

Για να πούμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, όπως εξάλλου κάνουμε όλη την τριετία, ο φόβος πως η Συμπολιτεία διαλύεται ανάγκασε την απερχόμενη Δήμαρχο μαζί με τον πραγματικό Δήμαρχο Μανώλη Γραφάκο, να ανακατεύσουν την τράπουλα και να ορίσουν Αντιδημάρχους, ανθρώπους που ήταν κοντά στην «αντάρτισσα» Νατάσσα Κοσμοπούλου, θέλοντας να της δείξουν πως εμείς έχουμε την δύναμη και μην μας κάνεις νερά.

Έτσι σε παγκόσμιο αυτοδιοικητικό επίπεδο ο Δήμος Πεντέλης θα έχει 2 Αντιδημάρχους Καθαριότητας, αν και παραμένει ο πιο βρώμικος δήμος της χώρας, θα έχει Αντιδήμαρχο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αστικών Πάρκων, ίσως για να εγκρίνει τις θερμικές κάμερες στα άλση και τις παιδικές χαρές, με κόστος 2500€ η μια και τους στύλους που θα τις στηρίζουν με κόστος 4850€ ανά τεμάχιο, θα έχει Αντιδήμαρχο Πεντέλης και Νέας Πεντέλης από την  δημοτική ενότητα Μελισσίων και ΔΕΝ θα έχει για μια ακόμη χρονιά, Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παιδείας, Πολιτικής Προστασίας.

Εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση αλλά στην ανάποδη της μορφή: την δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς.

Ότι όμως και να σκαρφίζεται ο Μανώλης Γραφάκος και η απερχόμενη Δήμαρχος Κεχαγιά, το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, η κουρτίνα του Μεγάλου Παζαριού θα ανοίξει και θα ξεπηδήσει ο ΖΟΝΚ!!!

Γιατί οι συμπολίτες μας και κουτόχορτο δεν τρώνε και δεν ξεχνάνε , ότι στις δύσκολες στιγμές τους , Χιονόπτωση «ΕΛΠΙΔΑ» και καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου, η συγκεκριμένη διοίκηση παρωδία τους άφησε στο έλεος του Θεού.

Εμείς ως συνδυασμός συνεχίζουμε να μιλάμε με τους συνδημότες μας, να τους αναλύουμε το πρόγραμμά μας, να δίνουμε την μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, για μια καλύτερη ημέρα στον Δήμο Πεντέλης.

Συνεχίζουμε, επιμένουμε, διεκδικούμε την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πεντέλης και καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, να σταθούν δίπλα στην προσπάθειά μας.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds