ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ-ΚΥΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

By  | 

Στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για όλους, και των κατά διαστήματα ελέγχων υγείας για όλους,  που πραγματοποιούμε μέσω των Δημοτικών μας Ιατρείων, αυτή τη φορά απευθυνόμαστε στους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων των Βριλησσίων, με σκοπό τον προληπτικό έλεγχο σκολίωσης -κύφωσης . 

Η  ενημέρωση -καθοδήγηση αλλά και η παρακολούθηση του παιδιού μετά την κλινική εξέταση και την συνταγογράφηση των απαραίτητων εξετάσεων εφ΄ όσον απαιτηθεί, είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανιχνευτεί . 

Την εξέταση την πραγματοποιεί ο ιατρός Χειρουργός -Ορθοπεδικός των Δημοτικών ιατρείων κ. Επαμεινώνδας Τουργέλης, και θα γίνεται μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου  14.00-17.00 κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στα Δημοτικά Ιατρεία με την συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα .

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το ΑΜΚΑ του παιδιού . 

*Η Εξέταση της σπονδυλικής στήλης είναι σημαντική πριν και κατά την περίοδο  της μέγιστης ταχύτητας αύξησης του ύψους στην εφηβεία (στάδια Tanner2 και 3).

Tηλ. Επικοινωνίας 210-8045564 

Δημοτικά Ιατρεία  Λ.Πεντέλης 62, 1ος όροφος.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds