ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Παναγιώτης Ιωάννου¨:Τάσο Μαυρίδη σου εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό σε ότι και αν κάνεις μετά την ολοκλήρωση της θητείας σου.

By  | 

Πάνε λίγες ώρες που πληροφορήθηκα ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023, δηλώνοντας ότι ο κύκλος του ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται ασφαλώς για μία σημαντική εξέλιξη για την πόλη, καθώς ο Τάσος Μαυρίδης, με την αυτοδιοικητική του πορεία για σχεδόν τρεις δεκαετίες, αφήνει το δικό του αποτύπωμα στην πόλη.

Τα δύο χρόνια που συνεργάστηκα μαζί του από τη θέση του αντιδημάρχου, διαπίστωσα την αγάπη του για την πόλη και παρά τις σοβαρές διαφωνίες μας και τις διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω σε θέματα του Δήμου, υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.

Του εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό σε ότι και αν κάνει μετά την ολοκλήρωση της θητείας του.

Πλέον όλοι οι πολίτες κατανοούν την ανάγκη η Λυκόβρυση και η Πεύκη να κοιτάξουν μπροστά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Και αυτό θα γίνει με τη «Νέα Δημιουργία», την μόνη ανεξάρτητη, ανθρωποκεντρική παράταξη που διαθέτει την σοβαρότητα, την εμπειρία, τις γνώσεις και το όραμα, να υλοποιήσει όσα ονειρευόμαστε για την πόλη μας…

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Ιωάννου

Υποψήφιος Δήμαρχος

Λυκόβρυσης Πεύκης

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds