Δήμος Κηφισιάς

Δύο πριμαντόνες σε ένα ρεσιτάλ

By  | 

Έλενα Μαραγκού και Μίνα Πολυχρόνου, δύο σημαντικές κυρίες του μπελκάντο, μέλη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με το όνομά τους ταξιδεμένο… σε όλη την Ευρώπη έβαλαν την σφραγίδα τους στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς μαγεύοντας το κοινό με τις άριές τους από γνωστές όπερες και οπερέτες ξένων και Ελλήνων συνθετών.
«Από τον Μότσαρτ στον Σακελλαρίδη…» τίτλος της συναυλίας των δύο καταξιωμένων σολίστ, η Έλενα Μαραγκού μέτζο σοπράνο, η Μίνα Πολυχρόνου σοπράνο και τα ντουέτα τους να αγκαλιάζουν τις καρδιές μας. Στο πιάνο ο επίσης διακεκριμένος σολίστ Δημήτρης Γιάκας.
Στο κατάμεστο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς τις δύο σολίστ προσφώνησε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου και ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη του στην κλασική μουσική, που ο Δήμος μας προάγει σε μόνιμη βάση σε κάθε ‘απόχρωση’ του πολιτιστικού μας γίγνεσθαι. Τις ανθοδέσμες έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» Φραντσέσκο Βιανέλλο, ιδρυτής του συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» και Πόλυ Αστερίου, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς.

 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds