ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Εκδηλώσεις τιμής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Βριλησσίων

By  | 


Με τη δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Βριλησσίων. 

Παρουσία του Δημάρχου της πόλης, κ. Ξένου Μανιατογιάννη, σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και τοπικών ενώσεων και πλήθους δημοτών τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. της Αναλήψεως του Κυρίου.

Η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας έγινε από την κα Ευαγγελία Καλογεράκη Δντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων. 

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Ηρώων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην οδό Αναλήψεως, στην οποία έλαβαν μέρος για πρώτη φορά και οι μαθητές των δημοτικών παιδικών σταθμών. 

 Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης, εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των δημοτών, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις μνήμης για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου και ευχήθηκε υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. 

Οι εκδηλώσεις τελέστηκαν υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Βριλησσίων.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds