ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Θέμα: Μήνυμα Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

By  | 


«…ως μία βροχή, έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση και δεν εσυλογισθήκαμε, ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα “.   

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

 Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Ο αγώνας και η θυσία των αγωνιστών του 1821 αποτελεί ακλόνητο παράδειγμα εθνικής ομοψυχίας και περισσού θάρρους, στοιχεία που διαχρονικά αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής.

Διατηρούμε ζωντανή την ιστορία μας «με τα μάτια της ψυχής μας πάντα ανοικτά και άγρυπνα».

Τιμούμε το Παρελθόν μας και την Ιστορία μας και αντλούμε Έμπνευση και Ελπίδα!

Η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη στο δοκιμαζόμενο λαό του πολέμου, στην Ουκρανία και στα εκατομμύρια καραβάνια αμάχων που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη πρόσφυγες σε ξένο τόπο. Παραμένουμε, με την πολύτιμη συμβολή σας, στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης και τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Ας ευχηθούμε, με τη βοήθεια της Παναγιάς, η μέρα να σηματοδοτήσει το τέλος του πολέμου και να επιστρέψει η Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

https://www.facebook.com/vrilissia.gr
https://www.instagram.com/dimosvrilission

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds