ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι ευρύτατοι καθαρισμοί των ρεμάτων από τα συνεργεία της Περιφέρεια Αττικής

By  | 

Γ. Πατούλης: «Με στοχευμένες δράσεις και εντατικοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων επενδύουμε στην πρόληψη για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, σε καθημερινή βάση, τους καθαρισμούς των ρεμάτων με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας, κατόπιν και σχετικής εντολής του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ειδικότερα σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου, πραγματοποιούνται καθαρισμοί στα εξής ρέματα:

1.Ρέμα Βριλησσίων-Μελισσίων από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου έως την οδό Σισμανογλείου στον Δήμο Πεντέλης.

2.Ρέμα Χελιδονούς επί της οδού Αγράμπελης στον Δήμο Κηφισιάς.

3.Ρέμα Πύρνας επί των οδών Σωκράτους και Νικολάου του Δήμου Κηφισιάς.

4.Ρέμα από την οδό Ιπποκράτους έως την οδό Αχιλλέως του Δήμου Μεταμόρφωσης

Χθες Δευτέρα 30 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί στα εξής ρέματα:

1.Ρέμα Αγίου Σύλλα στον Δήμο Πεντέλης.

2.Ρέμα Χελιδονούς επί της οδού Αγράμπελης στον Δήμο Κηφισιάς.

3.Ρέμα Πύρνας επί των οδών Σωκράτους και Νικολάου του Δήμου Κηφισιάς.

(Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό)

Παράλληλα ο κ. Πατούλης στο πλαίσιο συνεχών συσκέψεων που πραγματοποιεί με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, με αφορμή τα νέα έκτακτα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών, έχει δώσει εντολή να εντατικοποιηθεί η εκτέλεση των απαιτούμενων αντιπλημμυρικών έργων καθώς και η ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών.

Σε δηλώσεις του επισημαίνει τα εξής:

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις και εντατικοποίηση των απαιτούμενων έργων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, επενδύουμε στην πρόληψη για την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών. Παράλληλα με τη συνδρομή επιστημονικών φορέων με τους οποίους η Περιφέρεια Αττικής διατηρεί συνεργασία, προχωράμε σε εξειδικευμένες δράσεις που θα μας βοηθήσουν να συμβάλλουμε έμπρακτα και ουσιαστικά προκειμένου να υλοποιηθεί ένα σχέδιο που θα θωρακίζει αποτελεσματικά την Αττική και τους πολίτες. Εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη θωράκιση της Αττικής και των πολιτών. Συνεχίζουμε».  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds