Εκτακτη Επικαιρότητα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

By  | 

Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την #αναβολή της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και του Μιχάλη Χατζηγιάννη “ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ” που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου λόγω θετικού κρούσματος Covid19 που εντοπίστηκε σε μουσικό του καλλιτεχνικού σχήματος κατά το ήμισυ εμβολιασμένο.

Ακολουθώντας πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο, σεβόμενοι την προστασία όλων και πάντα με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, η συναυλία που ήταν μια προσφορά της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναβάλλεται και θα προσπαθήσουμε να την πραγματοποιήσουμε τον Σεπτέμβριο σε χρόνο και τόπο που θα ανακοινωθεί.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds