Εκτακτη Επικαιρότητα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου.

By  | 

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. 

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο, τις μεταγλωττίσεις και την τηλεόραση, όπως το «Λαβ Σόρυ» τη δεκαετία του ’90.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο και είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Μαριλού, που είναι και αυτή ηθοποιός.

Πηγή: lifo.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds