ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΥΞ ΛΑΞ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ

By  | 

ΝΕΟ ALBUM

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

A picture containing text, black, furniture, file

Description automatically generated

Ακούστε όλα τα τραγούδια του album στο YouTube: https://youtube.com/playlist?list=PLNoQ7STclwlTd_vAsk3yVugspMB8Kdq-i

Βρείτε ολόκληρο το album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://PixLax.lnk.to/MesaApTisFonesTonFilonPR

Εδώ και τρεις δεκαετίες τα τραγούδια μας αυτά, ταξίδεψαν σε ήσυχες και φουρτουνιασμένες θάλασσες ,συντρόφευσαν και συντροφεύτηκαν από πολλές και διαφορετικές ζωές, ψάχνοντας το δικό τους λιμάνι. Τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρουν μια ακόμα ανάσα για να συνεχίσουν το δρόμο τους προς το άγνωστο μέλλον  με καινούργιους ήχους, καινούργιες φωνές, καινούργια πανιά. Χωρίς τους αγαπημένους φίλους μας καλλιτέχνες, τραγουδιστές που συμμετέχουν στο άλμπουμ, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει. Χωρίς τις ερμηνείες και την αγάπη τους. Γι’ αυτό και θέλουμε να τους εκφράσουμε ένα βαθύ ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ’ όλους όσοι μας έκαναν παρέα στα θέατρα, στα γήπεδα, στις μεθυσμένες γιορτές τους, στις στιγμές της λύπης τους, στις ζωές τους. Κλείνοντας, ένα ακόμη ευχαριστώ στην Μαργαρίτα, στην Κατερίνα, στο Νεκτάριο, στην Αλεξία, στον Δημήτρη, στην Αγγελική. Σ’ αυτά τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί (εμείς μεγαλώσαμε αυτοί έμειναν ίδιοι…) και βρίσκονταν δίπλα μας σ’ όλες εκείνες τις κορυφές που η τρέλα μας καλούσε να ανέβουμε κι αυτοί υπήρξαν πάντα ακούραστοι συμπαραστάτες.

Καλή ακρόαση!

Πυξ Λαξ

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφορεί τη Παρασκευή 16 Απριλίου ένα εξαιρετικό album «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια.

Τρία νέα τραγούδια- ένα του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένα του Μπάμπη Στόκα και ένα με τη φωνή του Στέλιου Διονυσίου, μια διαφορετική διασκευή του αγαπημένου τους ΑΚΟΥ ΒΡΕ ΦΙΛΕ αλλά και δεκαέξι μεγάλες και κλασσικές επιτυχίες τους με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ, τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις!

Μια ηχητική επανατοποθέτηση που κοιτάει μπροστά. Προς τα επόμενα χρόνια !

Πρώτο «δείγμα» αυτής της εξαιρετικής δουλειάς το τραγούδι ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ.

ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΛΟΓΙΑ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ: GIPSY KINGS

Ακούστε το τραγούδι ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ στο YouTube: https://youtu.be/oJP6Za4FfVc

Καλή Ακρόαση!

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds