ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ »ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ»

By  | 

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ίμβριου είναι ένα άκρως διασκεδαστικό και… ανεβαστικό τραγούδι. Σκοπός του είναι να το χορέψουμε όλοι και να βγούμε από την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που περνάμε τον τελευταίο καιρό.

Τη μουσική της ρούμπας υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής και τους στίχους ο Μιχάλης Κίντζιος και ο Χρήστος Καραστάθης. Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο μέτρ του είδους Κωνσταντίνος Παντζής, ο οποίος υπογράφει και σαν συνθέτης κάποια από τα πιο γνωστά, διαχρονικά τραγούδια του Πέτρου Ίμβριου και πολλών άλλων καταξιωμένων καλλιτεχνών. Η παραγωγή είναι των Νίκο Σουλιώτη και Κωνσταντίνο Παντζή και κυκλοφορεί από την ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΏΤΗΣ MUSIC.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κουλούση-Apeiro Agency. Στην εποχή του reality που διανύουμε και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το συγκεκριμένο videoclip είναι βασισμένο στην πραγματική ζωή του καλλιτέχνη με αληθινά πλάνα από στιγμές της ζωής του. Πρωταγωνιστεί και η νυν σύζυγός του Πέτρου Ίμβριου σε ρόλο… του εαυτού της. Σκηνοθετήθηκε η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού και η πρόταση γάμου, εμπεριέχονται αληθινά πλάνα από τον θρησκευτικό τους γάμο, που τελέστηκε πρόσφατα, καθώς και στιγμές από την προετοιμασία του παιδικού δωματίου αναμένοντας τον ερχομό του μοναχογιού τους.

Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Καλή διασκέδαση και στα δικά σας!!!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds