Δήμος Κηφισιάς

Οι βοηθοί του Αι- Βασίλη στέλνουν τις απαντήσεις του!!!

By  | 

Ο κορονοϊός μπορεί να απαγορεύει τις μετακινήσεις, αλλά δεν εμποδίζει τον Αϊ-Βασίλη να στείλει τα γράμματα του στους μικρούς του φίλους!
Μάλιστα επέλεξε στον Δήμο μας βοηθούς του, τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, το προσωπικό του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής των Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Ταχυδρομείο, προκειμένου τα παιδιά να μπορέσουν να λάβουν τις απαντήσεις του.
Όπως μας αποκάλυψαν οι βοηθοί του έχει λάβει γράμματα πρωτότυπα και μοναδικά. Τα γράμματα των μικρών παιδιών του Δήμου μας είναι πολύχρωμα, γεμάτα ζωγραφιές, με ευχές για τη νέα χρονιά, με αναφορές στην πανδημία και φυσικά με τις περιγραφές των πολυπόθητων δώρων.
Ο Αι- Βασίλης θα απαντήσει σε όλα τα παιδιά τα οποία συμβουλεύει να φορούν τις μάσκες τους και να περιμένουν λίγο ακόμα για ζεστές αγκαλιές με την γιαγιά και τον παππού!!!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds