Περιφέρεια Β.Αττικης

Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

By  | 

Γ. Πατούλης: «Οι αξιωματικοί μας επιτελούν λειτούργημα και τους τιμούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέστη σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020,  στην ορκωμοσία των νέων Αξιωματικών Νοσηλευτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ» στο Βύρωνα.

Τα ξίφη στους νέους  αξιωματικούς απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής ΆμυναςΑλκιβιάδης Στεφανής, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ΣτρατηγόςΚωνσταντίνος Φλώρος.

Με αφορμή την ορκωμοσία ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους τους νέους και τις νέες αξιωματικούς που ορκίζονται σήμερα και να τους ευχηθώ καλή και γόνιμη σταδιοδρομία στο έργο τους που έχει ως στόχο την πρόληψη και διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας, καθώς και την παροχή άριστης Νοσηλευτικής Φροντίδας στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιτελούν λειτούργημα και τους τιμούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds