Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΝΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2024

By  | 

🎾Στις 30 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά γήπεδα αντισφαίρισης της Κάτω Κηφισιάς (Όθωνος)η απονομή των επάθλων του ετήσιου εσωτερικού τουρνουά Τένις των τμημάτων μαζικού άθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς .
Αθλούμενοι από τους 4 χώρους που υλοποιεί προγράμματα ο Δήμος Κηφισιάς (Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Ν.Ερυθραία ,ΧΑΝ και Κάτω Κηφισιά)συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις απονομές του ετήσιου τουρνουά .
Πριν την έναρξη των απονομών ,όσοι παρευρέθηκαν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα επίδειξης από αθλήτριες αγωνιστικού επιπέδου .
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Βασίλης Ι. Ξυπολυτάς ευχαρίστησε τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά αλλά και των αγώνων και αναφέρθηκε στο πλάνο του δήμου για τον αθλητισμό που όπως τόνισε είναι προτεραιότητα.
Κατόπιν τον λόγο έλαβε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Κα Λίλα Δραγώνα η οποία παρακολούθησε το αγωνιστικό θέαμα και ευχαρίστησε τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών και τους ενήλικες συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρασίνου Κος Γιώργος Κασναφέρης.
Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο.


Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds