Δήμος Κηφισιάς

AENK – Άνδρες 2023-24… ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΑ – 77-59 !!!

By  | 


Μεγάλο βήμα παραμονής στη Β΄ Εθνική έκανε χθες η Ανδρική ομάδα της ΑΕΝΚ. Νίκησε κατά κράτος την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας και με νίκη το επόμενο Σάββατο 13/4 κλειδώνει τον στόχο της παραμονής.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που όμοιό του έχουμε να δούμε πολλά χρόνια, από την εποχή της Α2 και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες φίλαθλο κοινό, οι παίκτες της ΑΕΝΚ πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόνο η ευστοχία των παικτών της ΦΕΑ την κράτησε κοντά στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια η διαφορά μεγάλωσε, για να κλείσει στο ημίχρονο στους 9 πόντους.
Στο β΄ μέρος η ΑΕΝΚ δεν απειλήθηκε σοβαρά και έφτασε εύκολα στο τελικό αποτέλεσμα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ΑΕΝΚ, που έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, ακόμα κι αυτοί που έπαιξαν λίγο. Μανούσος, Χατζηνικόλας, Καράμπελας και Κούτουλας ήταν σε μεγάλη μέρα.
Το προπονητικό τημ πάντα με πάθος και μαεστρία καθοδηγούσε τους παίκτες.
Τα 10λεπτα: 26-19, 43-34, 63-43, 77-59
ΑΕΝΚ (Λαδικός- Λαγοπόδης): Μανούσος 18 (1), Χατζηνικόλας 12 (2), Καράμπελας 14 (4), Στασινόπουλος 4, Μοίρας 5 (1), Κούτουλας 11 (3), Μιχαλάκης 9, Σκορδάς 4, Σκούρτης, Παπανικολάου.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds