Δήμος Κηφισιάς

ΑΕΝΚ – Άνδρες… Στέφανος Λαδικός – Α΄ προπονητής… ΄΄ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ΄΄ !!!

By  | 


Έκκληση προς τους φίλους της ομάδας κάνει ο Α΄ προπονητής των Ανδρών Στέφανος Λαδικός:
΄΄Μια απαιτητική σεζόν φτάνει στο τέλος της, με την επίτευξη της παραμονής στη Β΄ Εθνική να περνάει μέσα από τη διαδικασία των play outs. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ακολουθώντας το πλάνο μας σε όλη τη σειρά των αγώνων.
Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση, αποτελώντας τον 6ο μας παίκτη! Ραντεβού όλοι στις Αδάμες το Σάββατο 6/4/2024 και ώρα 17:00, με αντίπαλο την ΦΕΑ Ν/Φ-Ν/Χ.
Να είστε όλοι εκεί ΄΄ !!!
ΣΗΜ.: Ο Στέφανος Λαδικός διανύει τον ενδέκατο χρόνο στην ΑΕΝΚ. Είχε αρχικά τα μικρά τμήματα υποδομής, πανηγύρισε μαζί τους μεγάλες επιτυχίες και από το 2019 καθοδηγεί την ομάδα των Ανδρών και των Εφήβων του συλλόγου. Αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής ΕΣΚΑ με την ομάδα ΝΕΩΝ-U20 της ΑΕΝΚ. Την πρώτη φορά το 2018 (και άτυπος πρωταθλητής Ελλάδας) και την δεύτερη το 2022.
Την αγάπη του για την ΑΕΝΚ φροντίζει να την δείχνει με κάθε τρόπο και διακρίνεται από το πάθος του για την ανάπτυξη των αθλητών του αλλά και για την πρόοδο του αθλήματος του μπάσκετ.
Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΝΚ του εύχεται ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες !!!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds