ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί στο Ευρωκοινοβούλιο Καρυστιανού & Ασλανίδης

By  | 

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη, βρέθηκαν χθες για ακόμη μία φορά στο Ευρωκοινοβούλιο διεκδικώντας δικαίωση για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Έχουν καταγγείλει κι αναδείξει επανειλημμένα και με κάθε τρόπο την ολιγωρία και την απροθυμία των Αρχών στη χώρα μας να διερευνήσουν τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος και να αποδώσουν ευθύνες.

Η Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου έκανε τελικά δεκτή την αναφορά και το ζήτημα παραπέμπεται για γνωμοδότηση στην Επιτροπή Ελευθεριών και Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Μεταφορών. H εισηγήτρια της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι η υπόθεση θα παραμείνει ανοιχτή.

«Αυτό που μας οδήγησε σήμερα εδώ, είναι μία αλληλουχία κακών χειρισμών και μεθοδεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών μας και την αξιοπρέπεια των θυμάτων που επιβίωσαν. Ουσιαστικά, παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις αρχές του Κράτους Δικαίου. Υπήρξε συγκάλυψη» κατήγγειλε μεταξύ άλλων η Μ. Καρυστιανού.

📷 INTIME

Τεμπη

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds