Διάφορα

Πρώτο βραβείο για Λαμιώτη μαθητή στον Μαθηματικό διαγωνισμό «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

By  | 

Είναι η πρώτη φορά που μαθητής από την Φθιώτιδα διακρίθηκε στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα  «O ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», κατακτώντας μάλιστα και το Α’ βραβείο, και μπορεί να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο εξωτερικό.

Το Παράρτημα Φθιώτιδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  συγχαίρει όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Φθιώτιδας, που έλαβαν μέρος στις 24/02/2024 στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»στη Λαμία, όπου για πρώτη φορά φέτος λειτούργησε εξεταστικό κέντρο.

ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  ιδιαίτερα τον μαθητή  Χαράλαμπο Πολίτη της Γ’ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Λαμίας για την κατάκτηση του Α’ Βραβείου.

Του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στον Προκριματικό Διαγωνισμό για τη στελέχωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Μαθητικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή και στη Βαλκανική Ολυμπιάδα. Ο Προκριματικός Διαγωνισμός θα πραγματοποποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 6 Απριλιου 2024 ώρα 10:00 στο 2ο Πρότυπο ΓΕΛ Αθηνών.

          Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μαθητής από τη Φθιώτιδα διακρίθηκε σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους γονείς αλλά και τους καθηγητές για τη συμβολή τους σε αυτήν την επιτυχία, τόσο ως συμπαραστάτες όσο και ως καθοδηγητές.    
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
του Παραρτήματος Φθιώτιδας της Ε.Μ.Ε.

Πηγή: lamiareport.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds