Δήμος Κηφισιάς

Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στην Εκάλη

By  | 

Ιδρύσαμε Πυροσβεστικό Κλιμάκιο το οποίο θα στεγαστεί στο εγκατελειμμένο αστυνομικό τμήμα Εκάλης.

🚒 Ευχαριστούμε θερμά την Alpha Bank για την αγορά και χορηγία, ενός πυροσβεστικού οχήματος Iveco 130, με δεξαμενή 3000lt νερό.

👨🏻‍🚒 Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ορίζεται επικεφαλής αξιωματικός της Πυροσβεστικής, ενώ παράλληλα στελεχώνεται απο εθελοντές πυροσβέστες του Π.Σ.

🥈Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο μας, θα είναι το 2ο Π.Κ στην Αττική!

🎯 Στόχος μας, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, να το αναβαθμίσουμε σε Πυροσβεστικό Σταθμό με πολλαπλές επιχειρησιακές δυνατότητες!

🚧 Αυτές τις μέρες τα συνεργεία μας, κάνουν τις απαραίτητες επισκευές στο κτήριο έτσι ώστε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, να είναι επιχειρησιακά έτοιμο πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου!

Η Δημοτική Πολιτική Προστασία, μαζί με την ισχυρότατη Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών μας και τώρα με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, διασφαλίζουν ότι ο Δήμος μας θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος απο κάθε άλλη φορά.

Ο Δήμος μας θωρακίζεται!

Δήμος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds