Δήμος Κηφισιάς

Κοπή πίτας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς

By  | 



Σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κηφισιάς πραγματοποίησε την κοπή πίτας στην αίθουσα Βασιλείου Γκατσοπουλου» στο δημαρχείο της Κηφισιάς.
Βαθμοφόροι, πρόσκοποι, γονείς και παιδιά παρακολούθησαν στιγμιότυπα από τις δράσεις, τις εκδρομές και τις …κατακτήσεις των ψηλών κορυφών κατά την διάρκεια της προηγούμενης προσκοπικής χρονιάς. Όλοι μαζί τραγούδησαν προσκοπικά τραγούδια και γέμισε η αίθουσα από χαρούμενες παιδικές φωνές.



Ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος ανέφερε εκτός των άλλων στον λόγο του ότι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στο χωριό Αγία Τριάδα της Καρδίτσας, ένα χωριό που έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις πλημμύρες όπου όλοι (πρόσκοποι, γονείς, βαθμοφόροι) θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση του σχολικού κτιρίου και όπου χρειαστεί βοήθεια προσφέροντας εργασίες παντός τύπου. Έπειτα , ο Αρχηγός Συστήματος Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι θα παρελάσουν εκεί, στο χωριό αυτό αντί στο κέντρο της πόλης μας για να δώσουν ζωή σε ένα μέρος όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ηλικιωμένοι και κάλεσε όλους τους γονείς να συμμετέχουν. Τέλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης που δουλεύει ακατάπαυστα για την οργάνωση και πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων του Συστήματος και ευχαρίστησε την Πρόεδρο Σοφία Παγκαλιδου καθώς και όλες τις κυρίες της Επιτροπής.


Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο τέως Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κα Ελένη Βάρσου και η Αντιδήμαρχος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας κα Αμαλία Βραχνού.
Να ευχηθούμε μια πετυχημένη Προσκοπική Χρονιά με πολλά έργα!

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds