ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Εργασίες διαγραμμίσεων πεζών στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων

By  | 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγραμμίσεων σε διαβάσεις πεζών στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.Στο πλαίσιο μια συνολικής παρέμβασης στο οδικό δίκτυο της πόλης μας για την ασφαλή διέλευση πεζών οι εργασίες διαγραμμίσεων εκτελούνται κατά προτεραιότητα σε οδούς πλησίον σχολικών κτιρίων προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών αλλά και σε κεντρικούς δρόμους.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στα ακόλουθα σημεία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο επί των οδών Παλ. Πατρών Γερμανού και Κυπρίων Αγωνιστών και Αθανασίου Διάκου και Κυπρίων Αγωνιστών, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο επί των οδών 25ης Μαρτίου και Μακεδονίας, Μακεδονίας και Κρήτης, Ψαρών και Μακεδονίας αλλά και στην είσοδο του σχολείου.Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γ. Πισιμίσης δήλωσε:«Η οδική ασφάλεια συνιστά προτεραιότητα για εμάς. Ξεκινάμε από τις διαγραμμίσεις στις διαβάσεις και σύντομα ακολουθούν συνολικότερες παρεμβάσεις στο οδικό μας δίκτυο. Είμαι σίγουρος πως οι νέες διαβάσεις θα συμβάλλουν ώστε οι οδηγοί να σταματούν και οι πεζοί να διασχίζουν τους δρόμους με ασφάλεια»Οι εργασίες αποκατάστασης των διαβάσεων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου Βριλησσίων.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds