Εθελοντισμός

Θες να προσφέρεις χαρά;

By  | 

Μπορείς να προσφέρεις τώρα ένα κουτί Χριστουγεννιάτικα Στολίδια και ένα Δέντρο σε μια πλημμυροπαθή Οικογένεια της Καρδίτσας & των Τρικάλων. Και ταυτόχρονα να προσφέρεις βοήθεια στην τοπική αγορά της Καρδίτσας γιατί θα αγοράσουμε τα κουτιά και τα δέντρα απο την τοπική αγορά της Θεσσαλίας .🎄🌟🍬🍄🎁🎄

Το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ HELPHELLAS ΕΣΚΕΘ προσφέρει τρεις τρόπους συμμετοχής :

🎁Ή να μας φέρετε στο χώρο μας στολίδια που έχεις θα αγοράσετε και μετά θα συσκευαστούν σε εορταστικά κουτιά. (Κοραή 30, Κηφισιά σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν )

🎁Ή να μας φέρετε κουτιά έτοιμα διαμορφωμένα στο χωριό μας σε προδιαγραφές που θα σας δώσουμε ή σε σημεία συλλογής στον Νομό Καρδίτσας και Τρικάλων που θα ανακοινωθούν.

🎁Ή να συνεισφέρετε ατομικά με μια κατάθεση 15€ ή ολόκληρο κουτί με 50 € προκειμένου να αγοραστεί το εορταστικό κουτί μαζί με το δέντρο από επιχειρήσεις της Θεσσαλίας για την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Τα κουτιά θα διανεμηθούν απ’ ευθείας στα σπίτια που κατοικούν τώρα οι οικογένειες των πλημμυροπαθών με τοπικούς εθελοντές της Καρδίτσας με τη συνεργασία και την καθοδήγηση των Συντονιστικών Κέντρων της HELPHELLAS Θεσσαλίας.

Λεπτομέρειες σε άλλες αναρτήσεις της καμπάνιας HelpThessalia .

📞Πληροφορίες :Κιν 690 625 9810, 6936979107, 6974273255, 697 042 7105.

HELPCHRISTMAS #HELPHELLAS #ΕΣΚΕΘ

Ακαδημία Εθελοντισμού HelpHellas

HELLAS_HELPBANK HelpHellenism HelpThessalia

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds