Φιλοζωικά Θέματα

Σκύλος βρίσκει τραυματισμένο παπαγάλο και τώρα είναι αχώριστοι

By  | 

Μια τυχαία συνάντηση με ένα τραυματισμένο πουλί σε ένα πάρκο της Αυστραλίας οδήγησε σε μια ασυνήθιστη φιλία ζώων που συγκινεί τις καρδιές όλου του κόσμου. Μια μέρα, ενώ έβγαζαν βόλτα τον Milo, η οικογένεια Israili και ο σκύλος τους Milo βρήκαν ένα τραυματισμένο πουλί σε ένα πάρκο της Μελβούρνης.

Ο γαλαχός είχε σπασμένο φτερό και έτσι ο Αμπντούλ και η κόρη του Σάρλοτ έφεραν το πουλί στο σπίτι για να το φροντίσουν. Ο Milo, ένα μίγμα Staffordshire Terrier Blue Heeler, μαγεύτηκε αμέσως από το πουλί και καθόταν δίπλα στο κλουβί του πουλιού καθώς το φτερό του γινόταν καλά.

Η οικογένεια άνοιξε το κλουβί του πουλιού μετά την επούλωση του φτερού του ώστε να επιστρέψει στη φύση, αλλά το πουλί επέλεξε να μείνει και το ονόμασαν “Cracker”. Ο Cracker άρχισε να σκαρφαλώνει στον πάτο του κλουβιού για να μπορεί να είναι πιο κοντά στον προσεκτικό Milo. Και ο Milo προσπαθούσε να γλείψει τον Cracker μέσα από το κλουβί.

Τελικά ο Cracker σκαρφάλωσε στο εξωτερικό μέρος του κλουβιού του, ώστε να μπορεί να είναι δίπλα στον Milo στο πάτωμα. Η Σάρλοτ παρακολουθούσε στενά τις αλληλεπιδράσεις τους, αλλά οι δύο τους ήταν ευγενικοί και τρυφεροί μεταξύ τους. Οι δύο τους έγιναν γρήγορα αχώριστοι, μοιράζονταν τα κρεβάτια τους και ακολουθούσαν ο ένας τον άλλον σε όλο το σπίτι.

Εν μέσω αυτής της ανθισμένης φιλίας, ο Cracker πέταξε μακριά και εξαφανίστηκε. Η οικογένεια έψαξε στη γειτονιά, αλλά δεν υπήρχε κανένα ίχνος του Cracker. Ο Μάιλο ήταν δικαιολογημένα αναστατωμένος, κλαψούριζε και έψαχνε τον χαμένο του φίλο. Η Charlotte δήλωσε στο 9Now Australia ότι πίστευαν ότι ο Cracker είχε επιστρέψει στην άγρια φύση και οι πιθανότητες να τον ξαναβρούν ήταν ελάχιστες. Όμως δύο εβδομάδες αργότερα το Lort Smith Animal Hospital δημοσίευσε στο διαδίκτυο ότι είχαν βρει ένα galah.

“Δύο εβδομάδες αργότερα είδαμε την ανάρτηση στο Facebook και είπαμε “δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε το γκαλά μας”. Υπάρχουν τόσα πολλά στην Αυστραλία, που όλα μοιάζουν ίδια”, δήλωσε η Σάρλοτ.

Αλλά ήταν ο Cracker και όταν γύρισε σπίτι και επανενώθηκε με τον Milo ήταν μια πολύ ευτυχισμένη επανένωση!

Ο Milo χαμογελούσε από αυτί σε αυτί για ώρες και (γλύφτηκαν) ο ένας τον άλλον και ο Cracker έκανε τους μικρούς του φιλαράτους ήχους στον Milo”, είπε η Charlotte. “Ήταν τόσο χαριτωμένο”.

Τώρα που το ζευγάρι των BFFs ξανασμίγει, ο Cracker θα κράζει όποτε ο Milo είναι εκτός οπτικού πεδίου. Ο Milo είναι εντάξει με αυτό και είναι πολύ ευχαριστημένος που έχει τον Cracker στο πλευρό του, πάντα.

πηγη: petkeepers


https://www.instagram.com/p/CItpfBcByH-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds